Ліга Чемпіонів: «Севілья» вдома обіграла «Лестер», а «Ювентус» дотиснув «Порту»

751221_main

22 лютого відбулися два перші матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в яких «Ювентус» на виїзді обіграв «Порту», а «Севілья» на своєму полі виявилася сильнішою «Лестера».

Іспанська «Севілья» на своєму полі обіграла англійський «Лестер» у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Зустріч у середу в Севільї завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів, у яких відзначилися Пабло Сарабіа (25-а хвилина) і Хоакін Корреа (62), який на 14-й хвилині не зумів реалізувати пенальті – воротар «Лестера» відбив. У англійців гол на рахунку Джеймі Варді (73).

Повторна зустріч пройде 14 березня на полі чинного чемпіона Англії.

«Севілья» (Іспанія) - «Лестер» (Англія) - 2: 1 (1: 0)
Голи: Сарабія 25, Корреа 62 - Варди 73.
Нереалізований пенальті: Корреа 14.
«Севілья»: Ріко, Рамі, Ескудеро, Лангле (Каррісу 55), Маріано, Вітол, Н`Зонзі, Насрі, Сарабія, Йоветич, Корреа (Іборра 63).
Головний тренер: Хорхе Сампаолі.
«Лестер»: Шмейхель, Сімпсон, Морган, Хут, Фукс, Олбрайтон (Амарт'я 88), Дрінкуотер, Ндіді, Марез, Муса (Грей 58), Варді.
Головний тренер: Клаудіо Раньєрі.
Попередження: Ескудеро 77, Каррісу 90 + 2.
Суддя: Тюрпен (Франція).

На результат результату матчу «Порту» і «Ювентуса» багато в чому вплинуло вилучення, яке сталося в середині першого тайму. Захисник «Драконів» Алекс Теллес за дві хвилини примудрився отримати дві жовті картки і достроково відправився в роздягальню, залишивши свою команду в меншості більше, ніж на годину гри.

«Ювентус» зумів скористатися своєю чисельною перевагою лише в заключній частині матчу завдяки вдалим замінам свого тренера Массіміліано Алегрі. На 72-й хвилині Марко Пьяца, який вийшов на заміну, прийняв м'яч в центрі штрафного після рикошету від Лайюна і без шансів для Касільяса пробив у дальній кут.

Через два оберти секундної стрілки Алекс Сандро подав на дальній край штрафного, де Дані Алвес, який тільки вийшов на поле, прийняв м'яч, а другим дотиком відправив м'яч у кут.

Залишок матчу пройшов в спокійному темпі, «Ювентус» грав по рахунку, а у «Порту» не вистачило сил, щоб змінити результат матчу.

0:2 - «Порту» потрібно забивати мінімум двічі в Турині, щоб поборотися за вихід у чвертьфінал Ліги чемпіонів.

«Порту» (Португалія) - «Ювентус» (Італія) - 0: 2 (0: 0)
Голи: Пьяца 72, Алвес 74.
«Порту»: Касільяс, Максі Перейра, Маркано, Феліпе, Теллес, Еррера, Данилу, Невеш (Корона 61), Брахімі (Жота 73), Андре Сілва (Лаюнен 30), Соарес.
Головний тренер: Нуну Ешпіріту Санту.
«Ювентус»: Буффон, Ліхтштайнер (Дані Алвес 73), К'єлліні, Барцальї, Сандро, Куадрадо (Пьяца 67), Хедіра, Пьянич, Диба (Маркізіо 86), Манджукич, Ігуаїн.
Головний тренер: Массіміліано Аллегрі.
Попередження: Теллес 25, Максі Перейра 45 + 2, Ліхтштайнер 50, Еррера 85, Маркано 89.
Вилучення: Теллес 27.
Суддя: Брих (Німеччина).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: