У Львові дільничні затримали трьох чоловіків з нарковмісними таблетками

Трьох зловмисників правоохоронці викрили під час оперативного відпрацювання території обслуговування у Франківському районі Львова.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.  

Під час оперативного відпрацювання території обслуговування у Франківському районі Львова дільничний офіцер поліції виявив та вилучив у 29-річного львів’янина 21 нарковмістну таблетку «Субітекс».

«Дільничному чоловік пояснив, що ці таблетки він знайшов на вулиці і не знав, що це таке. В принципі, це стандартне пояснення, до якого вдаються більшість зловмисників, котрі скоюють злочини, пов’язані з наркотиками. У той самий день у нашому районі інший дільничний офіцер поліції викрив ще одного такого зловмисника, котрий мав з собою одну таблетку, а наступного дня ще одного – з трьома таблетками та іншою наркотичною речовиною у капсулі», - розповів в.о. начальника Франківського відділу поліції майор поліції Олександр Кінах.

Вилучені нарковмісні таблетки скеровані на експертизу, вирішується питання кваліфікації злочинів згідно норм Кримінального кодексу України, проводяться слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: