Учасникам АТО видаватимуть компенсацію за проживання у Львові

Депутатська комісія фінансів та планування бюджету прийняла рішення скерувати 360 тисяч гривень на проживання учасникам бойових дій, які приїздять до Львова.

Про це повідомив депутат ЛМР Валерій Веремчук.

З його слів, спочатку виникла ідея створення хостелу для військових, які приїздять до Львова, втім згодом вдалось прийняти програму, яка передбачає  компенсацію за проживання.

«Це була ідея нашого депутата, десантника Віталія Свінціцького, коли вони добивались створення хостелу у Львові для військових, які приїздять до Львова. У результаті цієї роботи, ми прийняли програму щодо компенсації проживання учасникам бойових дій. Зокрема, є три хостели, один знаходиться біля госпіталю, два інших  - в центральній частині міста. Тож відтепер учасники АТО можуть звертатись на вул. Пекарську в Центр надання допомоги учасникам АТО і отримати відповідний талон на проживання», - пояснив Валерій Веремчук.

Також члени комісії погодили титульний список на капітальний ремонт спортивних майданчиків у навчальних закладах, видатки на які у 2017 році планується проводити за рахунок коштів бюджету розвитку. Як повідомила депутат Уляна Пак, у переліку 11 шкіл, загальна сума – 14,1 мільйона гривень.

«За адресою вул. Любінська, 40 біля СЗШ №40 має з’явитись спортивний майданчик, на який дорослі і діти чекають уже багато років. Учні цієї школи виграли конкурс в межах програми "Friendly school", і тепер на оновлення майданчика буде скеровано 1 млн грн. Крім цього, додатково передбачено 150 тисяч гривень в рамках громадського бюджету. Це - великий житловий масив, де є гостра потреба у спортивних майданчиках. Тож, сподіваюсь, тепер наші діти матимуть де проводити своє дозвілля», - зазначила Уляна Пак.

1A

джерело: lvivrada.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: