Військова прокуратура вилучила документи з конкурсної заявки комунального АТП-1

sud

Це було здійснено згідно із ухвалою Шевченківського районного суду м. Львова.

Перед проведенням засідання конкурсного комітету військова прокуратура вилучила документи конкурсної заявки комунального АТП-1. «Я так розумію, є певні розслідування. Конверти вилучала військова прокуратура. Станом на сьогодні їх немає», – розповіла тоді у коментарі журналістам директор юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич.

Як стало відомо із тексту ухвали, згідно із якою Військова прокуратура провела вилучення документів, кримінальна справа кваліфікується за із ч.5 ст.191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, у ч. 5 йдеться про ці ж порушення в особливо великих розмірах або групою осіб).

16936294_1354706761235071_232084777_o

Суть розслідування, яке проводить військова прокуратура полягає в тому, що за інформацією прокуратури АТП-1 на гроші львівського бюджету замовило 25 нових автобусів за понад 67 мільйонів гривень. У січні міська рада прозвітувала – автобуси отримані, ЛМР за них розплатилась. Втім, насправді отримано лише 10 автобусів, а на інші чиновники написали фіктивний акт прийому-передачі товару та зареєстрували неіснуючі автобуси у МРЕВ. Про ситуацію дізналась СБУ і військова прокуратура, триває розслідування.

Детальніше про все читайте у нашій статті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: