Як соцмережі відреагували на Яндекс.Таксі у Львові (фото)

DV-Pre

Минулого тижня у Львові почав працювати російський сервіс Яндекс.Таксі. ІА Дивись.info зібрала реакцію користувачів Мережі на його запуск.

Минулого тижня у Львові почав працювати російський сервіс Яндекс.Таксі. Реакція львів’ян на його запуск була неоднозначною: дехто пропонував заборонити сервіс, дехто ж радів, що він пропонує нижчі ціни. ІА Дивись.info зібрала реакцію користувачів Мережі на Яндекс.Таксі.

Львів став п’ятим містом, де запрацював сервіс Яндекс.Таксі, кінцевим власником якого значиться громадянин Росії. У соцмережах активно обговорювали цю подію. Чимало містян агресивно висловлювалися з приводу новинки, утім деякі писали, що готові користуватися сервісом, оскільки він дешевший за львівські.

Варто зазначити, що економ-пропозиції від Яндекс.Таксі діятимуть тільки місяць. Потім ціна за поїздки зросте.

Критично висловився щодо запуску сервісу журналіст і блогер Всеволод Поліщук.

«Мені от цікаво. Львів'яни, які обирають Яндекс Таксі, вони користуються тарифом Крим Наш чи Слава Новороссії?», — написав він.

яндекс

Свою думку висловив також і журналіст та медіакритик Отар Довженко.

«Не маю ілюзорних сподівань на те, що наші люди його проігнорують – уже не раз доводили, що війна війною, а дві гривні то дві гривні», — написав він на сторінці у Фейсбуці.

яндекс_2

Засновник медіа-хабу «Твоє місто» Тарас Яценко здивувався, чому рекламу російського сервісу крутять по радіо «Люкс FM», якщо мер Львова Андрій Садовий публічно «бореться» з Яндекс.Таксі.яндекс_4

яндекс_9

Користувач Фейбуку Олег Могитич помітив «логічний дисонанс», коли в ефірі «Радіо Вголос» спочатку лунала заява «ВО Свобода» щодо недопущення торгівлі з окупантами, а потім — реклама сервісу.

яндекс_7

Були й інші дописи:

7

6

9

Активне обговорення викликало і фото, яке на своїй сторінці виклала співзасновниця ІА Дивись.info Наталя Улинець. На фотографії видно, як чоловік у військовій формі виходить з машини Яндекс.Таксі.

яндекс_8

Нагадаємо, у Львові демонтували більше 70 рекламних табличок «Яндекс.Таксі».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: