За пропозицію хабара поліцейському чоловік отримав чотири роки в’язниці

За надання неправомірної вигоди службовій особі чоловіка засуджено до 4 років позбавлення волі.

Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Таким було рішення Трускавецького міського суду Львівської області за результатами розгляду кримінального провадження, у якому жителю Львівської області, раніше неодноразово судимому, інкримінували пропозицію та надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище.

Зазначимо, що обвинувачений, перебуваючи у приміщенні службового кабінету одного з територіальних відділень поліції у Львівській області, під час оголошення йому повідомлення про зміну підозри у кримінальному провадженні, висловив пропозицію заступнику начальника слідчого відділу територіального відділення поліції надати неправомірну вигоду в розмірі 1,5 тис грн. За це він просив допомогти йому уникнути арешту.

Однак керівник структурного підрозділу поліції відмовився приймати вказану неправомірну вигоду, після чого обвинувачений був викритий працівниками поліції та місцевої прокуратури.

З урахуванням санкції ч.3 ст.369 КК України, якою були кваліфіковані дії згаданого зловмисника, останнього судом визнано винним та призначено остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки з конфіскацією належного йому майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: