Радник міністра розповів про майже ідеальний злочин з викраденням картин Івана Марчука

1

Шахрай, який намагався заволодіти картина Івана Марчука, вартістю у 10 мільйонів доларів, ввів в оману друга художника, доньку, відомого олігарха.

Про це розповів на своїй сторінці у Фейсбук радник міністра молоді та спорту Володимир Бульба.

«Вітаю всіх поціновувачів творчості геніального художника Івана Марчука з поверненням 101 картини.

Ця історія почалася ще півроку тому, коли відомий у вузьких кругах шахрай, під благими намірами, обіцявши розмалювати Марчуком весь світ, заволодів найкращими роботами майстра, обіцяв зробити виставку в Іспанії, Парижі... Все в нього склалося, як по нотах. За півроку «прикормив» кращого друга Майстра, доньку, лив мед та обіцяв, що «столица переместится в Нью-Васюки», при цьому ввів в оману одного з українських олігархів, постійно беручи у нього кошти на виставки та заходи, до деяких він не мав жодного відношення,представляючись родичем Генія.

101 картина вже була у нього,та довіреність на користування. Також на його організацію були оформлені картини, що представлені на Укрпошті. При цьому, він умовив друга Івана написати розписку, що це він взяв у художника 101 картину!!!» – написав радник міністра.

Він зазначив, що це був майже ідеальний злочин.

«Картини та довіреність на них у нього, юридично він не відповідає та ще й картини з Укрпошти також на балансі його організації. Геніально! Колекція вартістю приблизно 10.000.000 доларів у нього в кишені! Залишилося тільки дочекатися, коли митець відійде в країну вічного полювання. А враховуючи, що він майже не спав вже декілька тижнів, розуміючи, що він вже ніколи не побачить, зі слів Майстра, своїх дітей (картин) , цього залишилося чекати недовго.

Картини, з довіреністю від автора у нього, відповідальність на другові.

Була тільки одна проблема – Тамара. Людина яка є справжнім другом, яка присвятила своє життя творчості майстра, організовувала його виставки, збирала каталоги, писала книжки та статті про художника... При цьому, наш «герой» всі ці надбання не соромився приписувати собі. Сили були нерівні! Боротьба за колекцію тривала півроку. Коли вже стало зрозуміло й самому Івану Марчуку, що його «кинули» на найкращі його роботи, та й шахрай вже не приховував своїх намірів ,відверто заявляючи, що він картини не віддасть, художник почав боятися, що з ним можуть щось зробити. Він погодився відкликати довіреність та написати заяву в поліцію. Згодом, зрозумівши куди втрапив, погодився дати свічення друг Марчука, на якого «повісили» картини. Дякуючи Богові, до цієї справи долучився земляк Івана Марчука, радник міністра внутрішніх справ, Михайло (Михайло Апостол – ред.), який домігся, щоб ця справа була на особистому контролі міністра МВС.

Треба віддати належне , що шахрай людини освічена, з філософською освітою та логічним мислення, зрозумів, що все, картини треба повертати. Бо будуть бити, можливо навіть ногами.

Раптом виявилося, що картини не в Іспанії, як він запевняв художника до цього, а весь цей час перебували у нього у підвалі.

101 картина – скарб нації, знову у майстра.», – написав Володимир Бульба.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: