У Львові проводять ремонтні роботи та заміну вікон у під’їздах

Протягом 2016 року та зараз проводяться ремонтні роботи у під’їздах Львова: заміна та ремонт вікон. Голови районних адміністрацій прокоментували стан робіт у районах міста, передають у прес-службі ЛМР.

«Заміна вікон – це надзвичайно важливий аспект у енергозбереженні, - розказує голова Франківської районної адміністрації Тарас Гнида. – За 2016 рік ми замінили вікна у 32 під’їздах на суму 1,032 млн. гривень , а за період січень-лютий 2017 року було замінено вікна на пластикові ще у під’їздах 4 будинків».

Голова Залізничної районної адміністрації Надія Банах повідомила, що за 2016 рік замінено вікна у 26 під’їздах.

«У Галицькому районі вікна не замінюємо, наші будинки – пам’ятки архітектури», - розповіла  голова Галицької районної адміністрації Ірина Іванчина.

«Протягом 2016 року замінено 156 вікон у 21 під’їздах зі співфінансуванням мешканців», - повідомила голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк.

«За 2016 рік замінили вікна у 52 будинках на суму 439,1 тис. грн», - повідомила начальник відділу житлового господарства Личаківської районної адміністрації Ірина Джурик.

«Замінили вікна на пластикові у під’їздах 20 будинків з основного бюджету та бюджету розвитку на суму 1 млн. грн. Також за кошти ЛКП замінили вікна у 9 будинках на суму 230 тис. грн», - повідомила начальник відділу житлового господарства Шевченківської районної адміністрації Наталія Залужна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: