У «Медичному раллі- 2017» перемогли дніпропетровці. Львів участі не приймав

Другий Регіональний зимовий чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги «Кременецькі медичні ралі-2017» відбувся на Тернопільщині.

Другий Регіональний зимовий чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги «Кременецькі медичні ралі-2017» відбувся на Тернопільщині, пише ІА Дивись.info

Нагадаємо, що перший зимовий чемпіонат пройшов минулого року на Львівщині. У 2017 році медики служби екстреної медичної допомоги Західного регіону України знову ініціювали його проведення.  На конкурс прибуло 15 команд з України і 5 з Польщі. Не було тільки команди від Львівського центру медицини катастроф, який перебуває в процесі реорганізації, що викликала уже чимало скандалів.

«Ми пропрацювали зі всіма центрам Західної України а потім до нас почали  зголошуватися команди зі Східної України і тому їх назбиралося аж 14, були також команди з Польщі і Литви. Прикро, що Західної України взяли участь всі команди а Львівський центр екстреної допомоги чомусь проігнорував нас, не взяв участі. Було запрошення офіційне, писав наш ректор. Було повне ігнорування я навіть телефонував , чому не було відповіді на наше запрошення,  я не отримав ніякої відповіді, ні письмової ні усної.

Ми дуже раді, що участь взяли львівські команди силовиків, зокрема прикордонники із Західного військового медичного клінічного центру. Ми очікували, що раллі буде традиційно організовувати Львів, почали готуватися, але побачили що немає ніяких запрошень і задумів. Тож вирішили провести самі, щоб традиція не пропала і продовжилася, зголосився зокрема Дніпропетровський центр екстреної медицини, який і став сьогодні чемпіоном України»?  - розповів Дивись.info директор медичних наук, професор, завідувач кафедри медицини катастроф та військової медицини ТДМУ імені Горбачевського, головний суддя чемпіонату Арсен Гудима .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: