На Львівщині нема охочих стати директором департаменту охорони здоров’я ЛОДА

Наразі немає жодного кандидата, який виявив би бажання обійняти посаду департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.

Наразі немає жодного кандидата, який виявив би бажання обійняти посаду департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації, пише Львівська газета.

Посада директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА залишається вакантною вже майже півроку. Колишній директор департаменту Богдан Чечотка звільнився з цієї посади у жовтні 2016 року. І відтоді триває пошук головного медика Львівщини. Зазначимо, що охочих сісти у це крісло було не так уже й багато.

У жовтні 2016 року  ЛОДА оголосила конкурс на цю посаду, сам конкурс відбувся у листопаді. Претендентів було шість. Однак із другим етапом конкурсу – ситуативними завданнями – жоден із потенційних кандидатів не впорався, тому до третього етапу конкурсу – співбесіди, жоден не був допущений.

У середині лютого цього року ЛОДА вдруге оголосило конкурс  на заміщення вакантної посади директора департаменту охорони здоров’я ЛОДА. Заяви приймають до 14 березня 2017 року, а сам конкурс має відбутися 16 березня. Але станом на 27 лютого, як повідомили в ЛОДА, ще не зголосився жоден кандидат.

Зараз в.о. директора департаменту охорони здоров я ЛОДА є Ірина Микичак. Кажуть, що у неї є всі шанси очолити це відомство. Але Ірина Володимирівна не брала участі у першому конкурсі. І наразі невідомо, чи буде висувати свою кандидатуру в другому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: