Суд оштрафував голову Бродівської районної ради за корупційні дії

27155-1_large

Голову Бродівської районної ради визнано винним у вчиненні дій, пов’язаних з корупцією.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Львівської області

За участі Радехівської місцевої прокуратури Бродівським районним судом 23 лютого поточного року за наслідками розгляду протоколу, складеного відділом Управління захисту економіки Національної поліції України стосовно голови Бродівської районної ради останнього визнано винним у вчиненні адміністративних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 172-7 та ч. 2 ст. 172-7 КУпАП, а саме за неповідомлення про реальний конфлікт інтересів та прийняття рішення в умовах реального конфлікту інтересів.

Зокрема, останнього визнано винним в тому, що він будучи головою Бродівської районної ради 7-го скликання, під час проведення сесії Бродівської районної ради Львівської області, яка відбулась 12 листопада 2015 року не повідомив про реальний конфлікт інтересів та проголосував за рішення, що регулювало умови оплати праці голови районної ради.

Тим самим посадовець порушив вимоги Закону України «Про запобігання корупції», тобто вчинив адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією.

На порушника судом накладено стягнення у виді штрафу у розмірі 200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає 3400 грн.

Крім того, аналогічні протоколи складено стосовно голів Стрийської та Буської районних адміністрацій, які перебувають на розгляді в суді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: