Упродовж доби рятувальники ліквідували 35 пожеж сухостою

За минулу добу рятувальники 35 разів виїжджали на гасіння сухої трави та чагарника.

Про це інформує Головне управління ДСНС у Львівській області.

Займання виникали на території Мостиського, Буського, Дрогобицького, Жовківського, Городоцького, Сколівського, Жидачівського, Стрийського, Самбірського, Миколаївського, Старосамбірського, Пустомитівського районів, містах Червоноград та Львів.

Так, 27 лютого о 16:18 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в селі Лісок Буського району. На момент прибуття рятувальників вогонь охопив суху траву та чагарник окремими осередками на площі 500 кв.м. Під час гасіння пожежі отруїлась продуктами горіння жінка, 1968 року народження. Після надання медичної допомоги потерпіла від госпіталізації відмовилась. Пожежу ліквідували о 18:31.

О 16:21 рятувальники отримали повідомлення про пожежу сухої трави в с. Добрівляни Стрийського району. Вогонь швидко поширився сухостоєм й на момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу перекинувся на будівлі, розташовані поруч осередку пожежі.

Вогнеборці локалізували займання о 16:40 і ліквідували о 17:24. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 400 кв.м, знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м, будівельні матеріали на площі 3 кв.м. Окрім цього, внаслідок пожежі пошкоджено стіни дерев’яної господарської будівлі на площі 20 кв.м та пошкоджено стіни на площі 8 кв.м металевого вагончику.
До ліквідації пожежі залучили 8 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки 8 ДПРЧ м. Стрий.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертаюся до громадян з вимогою дотримуватися елементарних вимог безпеки під час перебування на природі, дачній ділянці, приватному житловому секторі. Намагайтеся господарювати так, щоб на вашій ділянці було якнайменше сміття, а купи скошеної трави, зрізані або сухі гілки краще відразу перенести на смітник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: