Вулицю Личаківську закриють на ремонт уже з середини березня

За сприятливих погодних умов із середини березня планують закрити на ремонт першу ділянку вул. Личаківської - від вулиці Пасічної до вулиці Мечникова. Планують проводити капітальні ремонтні роботи, прокладати нову трамвайну колію.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Про це повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза. Відтак, будуть змінені графіки руху трамвайних маршрутів №10, 2 та 7. Також розглядається можливість курсування альтернативних автобусних маршрутів.

Керівник служби диспетчеризації ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Забавський розповів, що після закриття ділянки трамвай №10 не буде курсувати, а трамваї №2 та №7 курсуватимуть на зміненим маршрутом.

Трамвай №2 їздитиме за новою схемою руху: чотири трамваї курсуватимуть за маршрутом: вул. Коновальця – Головна пошта – Центр – вул. Коновальця, а інші чотири – у протилежному напрямку: вул. Коновальця –– вул. І. Франка – Центр – вул. Дорошенка – вул. Коновальця.

Кінцевою зупинкою трамвая №7 буде Аквапарк. Отож, трамвай курсуватиме за маршрутом: вул. Шевченка – вул. Підвальна – вул. І. Франка – вул. Сахарова - Аквапарк.

«Найближчим часом відбудеться зустріч з представниками студентського містечка, де ми обговорюватимемо питання щодо альтернативних автобусів на час ремонту перехрестя Личаківської – Мечникова для доїзду студентів на навчання», - зазначив начальник управління транспорту Львівської міської ради Віктор Щир.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: