Патрульні у Львові виявили автомобіль «двійник», водій відхрестився від авто

Патрульні зупинили автомобіль за порушення ПДР, а виявилось, що натрапили на авто-«двійник».

Про це йдеться на Фейсбук-сторінці Патрульної поліції Львова.

Вчора, близько 3 години ночі, патрульні виявили автомобіль марки BMW 318, який порушив правила дорожнього руху. Інспектори поспілкувалися з водієм, перевірили документи та вирішили перевірити номери агрегатів автомобіля. Водій почав помітно нервувати. Перевірка номерів показала, що номер кузова не співпадає з номерами, які зареєстровані в базі. Це означає, що автомобіль може бути так званим «двійником».

17098721_1662440787391020_5647234118221958331_n

«Двійники» - це автомобілі, які ззовні просто ідентичні. У них однакова марка, модель та колір. Проте один автомобіль є законним, а інший автомобіль це ретельно виконана копія, часто з темним минулим. Аби це минуле не виплило назовні, документи на ці автомобілі та номери агрегатів змінюють.

Чоловік одразу повідомив патрульним, що автомобіль він позичив в свого друга. Водія попросили зв’язатися з власником автомобіля, однак він повідомив, що в колеги вимкнений телефон, а живе він за межами Львова. Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Шевченківського відділу поліції, супроводили транспортний засіб до відділу та опечатали його.

Офіційний висновок щодо автомобіля дасть експерт-криміналіст.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: