Силовики провели обшуки на гелікоптерному майданчику

Генпрокуратурою спільно з СБУ та Нацполіцією проведено обшуки на так званому гелікоптерному майданчику.

Генпрокуратурою спільно з СБУ та Нацполіцією проведено обшуки на так званому гелікоптерному майданчику, інформують у прес-службі ГПУ.

Управлінням з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями Генеральної прокуратури України проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного будівництва гелікоптерного майданчика та інших об’єктів, шляхом підписання постанови Кабінету Міністрів України від 16.05.2011 № 530 «Про внесення змін у додатки 1 та 2 до Державної цільової програми підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу».

01.03.2017 у провадженні проведено обшуки нежитлових приміщень, які на праві власності належать одному із ТОВ, у тому числі гелікоптерного майданчика на Парковій дорозі в м. Києві, а також за місцем проживання керівників підприємств причетних до будівництва і діяльності зазначеного об’єкту.

Під час обшуків виявлено та вилучено фінансово-господарську документацію і комп’ютерну техніку, яка має доказове значення у кримінальному провадженні.

Обшук проводився слідчими управління за участю співробітників Служби безпеки України та кіберполіції Національної поліції України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: