Депутати вирішили, кого пускатимуть на сесію ЛМР

Депутати Львівської міської ради внесли зміни до ухвал «Про Регламент Львівської міської ради 7-го скликання» та «Про порядок виступів на пленарних засіданнях Львівської міської ради».

Депутати Львівської міської ради внесли зміни до ухвал «Про Регламент Львівської міської ради 7-го скликання» та «Про порядок виступів на пленарних засіданнях Львівської міської ради», передає кореспондент ІА Дивись.info

Відтепер про бажання бути присутнім на сесії потрібно повідомляти за 48 годин. « Це дасть змогу секретаріату оперативно інформувати депутатів та забезпечити резервацію місць. Ці зміни були обговорені з громадськістю і отримали позитивний відгук» – пояснив начальник управління «Секретаріат ради» Юрій Лукашевський.

Секретаріат Ради не пізніше ніж за 12 годин до пленарного засідання має оприлюднити на інформаційному порталі депутатів Ради інформацію про кількість місць, зарезервованих згідно із зверненнями членів територіальної громади м. Львова та наявність вільних місць. При цьому право членів територіальної громади  Львова та представників засобів масової інформації бути присутніми на пленарному засіданні може бути обмежено у разі відсутності вільних місць, у разі відмови особи, яка бажає бути присутньою на засіданні, представити документи, що посвідчують її особу (паспорт, посвідчення журналіста, посвідчення водія, військовий квиток, пенсійне посвідчення), та зареєструватися у журналі присутніх на засіданні або відповідно до законодавства України в інтересах нерозголошення конфіденційної інформації про особу, державної чи іншої таємниці, що охороняється законами України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: