Франція, Британія та Польща висловили співчуття родинам гірників, які загинули внаслідок вибуху на шахті

788683

Франція, Велика Британія та Польща висловили співчуття родинам гірників, які загинули внаслідок вибуху на шахті «Степова» у Львівській області.

Про це йдеться у Twitter-повідомленнях дипломатичних відомств країн, передає УНІАН.

Як повідомила посол Франції в Україні Ізабель Дюмон, прапор посольства у Києві приспущений на знак солідарності з народом України у зв`язку із аварією на шахті «Степова».

Читайте також: Погляд з-під землі: у яких умовах працюють львівські шахтарі (фоторепортаж)

«Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким шахтарів у зв’язку з трагедією на шахті «Степова» у Львівській області 02 березня 2017», - повідомляється у мікроблозі Посольства Великої Британії у Twitter.
«Посол Ян Пєкло висловлює глибоке співчуття родинам та близьким шахтарів, що загинули у нещасному випадку на Львівщині», - сказано у Twitter Посольства Польщі в Україні.

Як згадувалося раніше, 2 березня в селі Глухів Сокальського району на шахті «Степова» ДП «Львіввугілля» (горизонт 550 м) стався вибух газоповітряної суміші. Загинуло 8 гірників. На момент вибуху в шахті працювало 172 гірника. Роботу шахти з видобутку вугілля тимчасово призупинено. Сьогодні в Україні оголошено день жалоби за загиблими гірниками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: