Кабмін відсторонив Насірова від посади

224e61f-nasirov1

Кабінет міністрів підтримав пропозицію міністра фінансів Олександра Данилюка про відсторонення виконання обов'язків голови ДФС Романа Насірова на час розслідування справи.

Таке рішення було ухвалено на засіданні уряду в п'ятницю.

«Я вважаю, що ми маємо відсторонити Романа Насірова від виконання обов'язків глави ДФС на час розслідування справи. Це в першу чергу в інтересах самого Насірова, щоб слідство проходило максимально об'єктивно. Пропоную на час проведення слідства покласти виконання обов'язків голови ДФС на Продана Мирослава», - зазначив Данилюк.

Раніше повідомлялося, що главу Державної фіскальної служби України Романа Насірова в четвер увечері затримують у Феофанії у так званій «справі Онищенка».

У четвер ввечері НАБУ проводить обшуки за кількома адресами, в тому числі в центральному офісі Державної фіскальної служби, в рамках розслідування кримінального провадження, пов’язаного з неправомірними, на думку слідства, рішеннями Насірова про розстрочення податкових боргів підприємствам із орбіти колишнього народного депутата Олександра Онищенка.

Читайте також: З’явилося відео, як Насірову оголошували підозру

Онищенко підозрюється в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ Укргазвидобування», в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: