Львівський виконком доручив юридичному управлінню зайнятися Привокзальним ринком

Виконком Львівської міської ради надав юридичному департаменту ЛМР функції замовника на проведення інвентаризації та топографічної зйомки ринку “Привокзальний“.

Виконком Львівської міської ради надав юридичному департаменту ЛМР функції замовника на проведення інвентаризації та топографічної зйомки ринку «Привокзальний», передає кореспондент ІА Дивись.info

«З метою врегулювання проблемної ситуації, яка склалась на ринку «Привокзальний», враховуючи протокол засідання комісії з врегулювання ситуації на ринку «Привокзальний» від 29.11.2016 № 2, виконавчий комітет вирішив: 1. Надати юридичному департаменту функції замовника на проведення інвентаризації та топографічної зйомки ринку «Привокзальний» на вул. А. Горської, 2. 2. Юридичному департаменту у встановленому порядку подати пропозиції щодо внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2017 рік на виконання пункту 1 цього рішення» - йдеться у рішенні виконкому. Відповідальність за його виконання визначено директора юридичного департаменту. Цим рішенням також скасовано дію попереднього, яким функції замовника надавалися управлінню комунальної власності ЛМР Вчора, під час сесії депутати звинуватили управління комунальної власності  невиконанні рішення щодо інвентаризації та топографічної зйомки  «Привокзального», що унеможливлює вирішення проблем, які існують на ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: