Під час обшуку в екс-керівника ДУС Тарасюка знайшли мільйон євро

c69d4b6bcce8df92574d9e2145e4f9e4

Учора, 2 березня, прокуратура оголосила про підозру колишнього керівнику Державного управління справами Ігорю Тарасюку. Під час обшуку виявили мільйон євро.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко.

17015928_657826994416479_5717794583963261363_o

«Управлінням з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями ГПУ здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Януковича В.Ф., Януковича О.В., Ставицького Е.А., Литовченка П.В. та інших осіб за фактами створення і діяльності злочинної організації та заволодінням у її складі державним майном - комплексом відпочинку «Пуща-Водиця» урочища «Межигір’я», загальною вартістю 540 млн. грн

02.03.2017 у даному кримінальному провадженні повідомлено про підозру екс-керівнику Державного управління справами І. Тарасюку», – написав Луценко.

Він додав, що у ході досудового розслідування за місцем його проживання проведено обшук, під час якого виявлено та вилучено документи, 1 млн. євро, золото та інші речі, які мають значення для слідства. Сьогодні І. Тарасюку буде обрано запобіжний захід.

Щодо інших підозрюваних осіб у даному кримінальному провадженні, які переховуються від органу досудового розслідування, а саме Януковича В.Ф., Януковича О.В., Ставицького Е.А. та Литовченка П.В., Генеральною прокуратурою України внесені клопотання до Печерського районного суду м. Києва про надання дозволу на здійснення спеціального досудового розслідування.

Слідство у провадженні триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: