Стан 20 постраждалих на шахті «Степова» стабільний

788683

Постраждалих під час вибуху на шахті «Степова» ВАТ «Львіввугілля», що під Червоноградом, перевезли з Червоноградської лікарні до Опікового центру 8-ї міської клінічної лікарні. На ранок стан усіх 20 пацієнтів стабільний, надається уся необхідна медична допомога і загрози для життя постраждалих немає.

Про це повідомили в міському управлінні охорони здоров’я.

«20 постраждалих на шахті «Степова», які первинну допомогу отримали в Червоноградській лікарні,  поетапно, з  20 год. вечора до 3 год. ночі були доставлені до 8-ї лікарні. Впродовж ночі проводилися лікувальні заходи, і на ранок стан усіх пацієнтів стабільний, у частини – середньої важкості. Важкість стану зумовлюється опіками дихальних шляхів, у деяких пацієнтів також опіками обличчя і кістей. На даний момент загрози для життя жодного пацієнта немає. Всі отримують необхідну терапію, з постраждалими працюють психологи», - зазначив начальник управління охорони здоров’я міста Володимир Зуб.

Нагадаємо, вибух на шахті «Степова» стався вчора вдень. Загинули 8 шахтарів, 20 осіб постраждали.

Сьогодні, 3 березня, у Львові оголошено День жалоби за загиблими через вибух на шахті №10 «Степова» ВАТ «Львіввугілля», який трапився вчора, 2 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: