У Дрогобичі судитимуть групу злочинців за грабіж

Слідчі Дрогобицького відділу поліції скерували до суду обвинувальний акт щодо трьох зловмисників одразу за двома статтями Кримінального кодексу України.

  

Досудовим розслідуванням встановлено, що у грудні 30-річний мешканець Дрогобича викрав золотий ланцюжок із кулоном у перехожого. На вулиці зловмисник помітив, як у чоловіка з кишені випав золотий ланцюжок з кулоном. Переконавшись, що власник цього не помітив, а його дії не будуть викриті, зловмисник таємно викрав золотий виріб вагою 8,72 г та вартістю близько восьми з половиною тисяч гривень, повідомляють у прес-службі поліції Львівської області

В подальшому той самий зловмисник разом із двома спільниками вирішили ще й пограбувати  потерпілого - вони побили його та відібрали у нього гроші у сумі понад шість тисяч гривень.

Працівниками Дрогобицького відділу поліції було відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) та ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі. Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: