У Львові стартувала освітня рольова гра «Модель ООН» (фото)

DSC_0050_1__1488554926

Сьогодні, 3 березня, у Львівській облдержадміністрації розпочалася Львівська Модель ООН. Темою заходу є «Цілі Сталого Розвитку».

Сьогодні, 3 березня, у Львівській облдержадміністрації розпочалася Львівська Модель ООН. Темою заходу є «Цілі Сталого Розвитку».

Модель ООН - освітня рольова гра, в ході якої імітується засідання різних органів системи ООН. ЇЇ учасники – 80 студентів, аспірантів, школярів зі всієї країни, виступають в ролі дипломатів, відтворюючи роботу Організації з дотриманням реальних правил процедури.

Захід розпочався із хвилини мовчання за шахтарями, котрі трагічно загинули внаслідок аварії на відокремленому підрозділі «Шахта Степова» ДП «Львіввугілля».

З вітальним словом до учасників заходу звернулася Маріанна Вільшинська - заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації, яка зазначила, що «цілі cталого розвитку – новий інструмент, яким мають керуватися у своїй діяльності не лише всесвітні організації, але й уряди країн, а особливо громадський сектор».

«Ви, як представники молодіжного середовища – майбутнього нашої країни, можете виконати роль основних гравців у створенні та впровадженні цілей в Україні», - додала вона.

Організатор заходу – громадська організація «Інститут суспільних ініціатив» за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: