Упродовж доби рятувальники ліквідували 9 пожеж сухостою

Упродовж доби рятувальники ліквідували 9 пожеж сухої трави та чагарнику.

Про це інформує головне управління ДСНС у Львівській області.

За минулу добу рятувальники 9 разів виїжджали на гасіння сухої трави та чагарнику. Займання виникали на території Буського, Жидачівського, Золочівського районів, містах Червоноград, Борислав та Львів.

Так, 2 березня о 13:49 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в м. Червоноград на вул. С. Бандери. На момент прибуття рятувальників вогонь охопив суху траву та чагарник окремими осередками на площі 300 кв.м. Пожежу ліквідували о 15:15.

О 18:15 рятувальники отримали повідомлення про пожежу сухої трави в м. Львові на вул. Щурата, 13. Вогнеборці локалізували займання о 18:46 і ліквідували о 18:54. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 250 кв.м. До ліквідації пожежі залучили рятувальників Частини спеціальної пожежної техніки Загону технічної служби ДСНС Львівщини.

О 21:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сухої трави в м. Борислав на вул. Івасюка. До ліквідації пожежі залучили 8 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки 6 ДПРЧ м. Борислав. О 22:01 горіння ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву окремими осередками на площі 600 кв.м.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян з вимогою дотримуватися елементарних вимог безпеки під час перебування на природі, дачній ділянці, приватному житловому секторі. Заборонено розпалювати багаття для спалювання сухого листя, сміття на територіях, прилеглих до житлових будинків, дач, садових ділянок, заборонено на відстані, менше 15 м від будівель. Забороняється також розводити багаття у вітряну погоду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: