Виконком вирішив, скільки львів’яни платитимуть комунальним стоматологам

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив Методику розрахунку вартості медичної стоматологічної допомоги, яку надають комунальні некомерційні підприємства.

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив Методику розрахунку вартості медичної стоматологічної допомоги, яку надають комунальні некомерційні підприємства, пише ІА Дивись.info

Нагадаємо, комунальні стоматологічні поліклініки рішенням сесії міської ради ліквідовані і перепрофільовані у комунальні неприбуткові підприємства, що викликало протести працівників.

Згідно затвердженої методики собівартість стоматологічної послуги складається з прямих, загальновиробничих витрат та непередбачуваних видатків. До прямих належать витрати, пов’язані з наданням стоматологічної послуги одного типу, які безпосередньо включені до виробничої собівартості. Оплата праці лікарського, зуботехнічного персоналу та рентген-лаборантів за час надання стоматологічної послуги розраховується як сума заробітної плати лікарського, зуботехнічного персоналу та рентген-лаборантів за час надання допомоги з врахуванням премії, надбавок і доплат у розмірах, які встановлені нормативними документами та колективними угодами, та резерву на оплату відпусток і матеріальної допомоги на оздоровлення лікарського, зуботехнічного персоналу та рентген-лаборантів. Матеріальні витрати на лікарські засоби та вироби медичного призначення враховують матеріальне забезпечення стоматологічної послуги матеріалами, медикаментами, разовим інструментарієм та інші прямі витрати, які включають витрати на дезінфекційні засоби, малоцінний та швидкозношуваний медичний інвентар, інструментарій та інструменти. До загальновиробничих витрат належать витрати на обслуговування та управління діяльністю комунального некомерційного підприємства, які можуть бути віднесені до конкретного виду стоматологічної послуги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: