Блогер звинуватив Садового у зароблянні на мільярдних тендерах у Дніпрі

Щойно представник «Сомопомочі» у Дніпрі став секретарем міськради, одразу його батько виграв низку тендерів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав відомий український блогер Кирило Сазонов, передає replyua.net.

За словами Сазонова, в Дніпрі секретарем міськради став представник нашої великої «сміттєво-блокадної» партії Андрія Садового «Самопомочі» і справи у фірм його батька відразу пішли вгору. Понад півмільярда гривень на ремонт доріг, мосту та інші інфраструктурні проекти - це в наші важкі часи дуже навіть пристойно, чи то везіння, чи то зв'язки, але всі тендери виграні.

«Мені просто цікаво - а як сам батько-засновник партії «Самопомочі» Садовий ставиться до роботи регіональних своїх представників? Він в курсі? У частці або тут окрема угода - один бізнесмен отримує людей і нардепів для блокади, а в якості компенсації частини міського бюджету йде правильним партійним товаришам?» – написав блогер.

Кирило Сазонов підкреслює, що взагалі інтереси «Самопомочі» в Дніпропетровському регіоні завжди викликали здивування. Злив виборів на користь регіонала Вілкула в Кривому Розі, тепер ось ці ігри з бюджетними проектами. «Хлопці, ви сміття вже знайшли куди подіти? Ау, пане Садовий, це ваші великі проекти чи ви бренд в оренду здаєте?» – Задається питанням Сазонов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: