На Полтавщині хочуть створити штаб для недопущення вивезення львівського сміття

p_104946_1_gallerybig

Полтавська обласна рада закликала Полтавську обласну державну адміністрацію створити цілодобовий штаб для недопущення ввезення львівського сміття на територію регіону.

Полтавська обласна рада закликала Полтавську обласну державну адміністрацію створити цілодобовий штаб для недопущення ввезення львівського сміття на територію регіону, передає УНІАН.

Сьогодні на сесії Полтавської облради депутат Валерій Прядко запропонував створити цілодобовий штаб з протидії ввезенню львівського сміття до регіону, і депутати його підтримали, а голова облради Олександр Біленький оформив відповідне протокольне доручення Полтавській облдержадміністрації.

«Нам везуть і везуть це сміття. А ми не можемо протидіяти. Давайте негайно створювати штаб і не пускати їх машини ні транзитом, ніяк до нашої області», - сказав Прядко.

Депутат Верховної Ради Сергій Каплін, який також був присутній на сесії, розповів, що сміття розвозять по всій території області та навіть вивантажують його на берегах Дніпра.

«Коли води в Дніпрі побільшає, воно попливе за течією вниз .... Такий штаб просто необхідний», - заявив депутат.

Також сьогодні Полтавська обласна рада прийняла звернення до мера Львова Андрія Садового та депутатів Львівської міськради з вимогою негайно припинити несанкціоноване ввезення сміття на територію регіону і офіційно вибачитися перед жителями області за незаконне скидання відходів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: