Скоро електронна реєстрація пацієнтів запрацює в усіх поліклініках Львова

1445076622_doctor-ipad

Станом на сьогодні майже 400 тисяч львів’ян можуть записатись у зручний для себе час на прийом до лікаря он-лайн. А вже незабаром електронна реєстрація пацієнтів запрацює практично в усіх поліклініках Львова.

Про це розповів начальник управління охорони здоров’я міста Володимир Зуб, передає прес-служба ЛМР.

Вперше «Електронна реєстратура» на комунальному рівні запрацювала торік у 4-тій міській поліклініці, що на Сихові. Цього року її вже запровадили у 1-шій міській лікарні ім. Князя Лева, зокрема у її двох поліклінічних відділеннях та шести амбулаторіях. Зараз у тестовому режимі така система працює ще й у 2-гій  міській поліклініці на вул. Симоненка, 4. А вже найближчим часом можливість електронного запису на конкретний день і конкретну годину до лікаря отримають пацієнти 3-ї, 5-ї і 6-ї поліклінік Львова.

«Вже цього року електронна реєстратура запрацювала в першій міській лікарні – в поліклінічних відділеннях на вул. Хімічній, 7,  Мазепи, 25 і в шести амбулаторіях. Також з кінця січня у тестовому режимі вона працює в 2-гій міській поліклініці на вул. Симоненка, 4. Фактично, 50% населення вже охоплено електронною реєстратурою – це три великі установи: 4-та і 2-га поліклініки та 1-ша лікарня. До зони їх обслуговування входить майже 400 тисяч населення.

Цього року ця робота продовжується, і ще три поліклініки – 3-тя на Левандівці, 5-та на вул. Виговського і 6-та на вул. Медової Печери також приєднаються до цього проекту», - розповів начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб.

Нагадаємо, проект «Електронна реєстратура» дає змогу мешканцям, маючи доступ до інтернету, самостійно, без звернення до реєстратури закладу, у будь-який зручний для себе час  записатись на прийом до лікаря он-лайн за цією адресою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: