На Львівщині готується масштабний страйк

vol-0

9 березня, о 9-ій годині ранку призупинять відвантаження вугілля з усіх шахт ДП «Львіввугілля».

Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

«Згідно з рішення ради голів регіонального об’єднання Незалежна профспілка гірників України м. Червонограда від 07.03.2017 року вирішено з 9 годині ранку 09.03.2017 призупинити відвантаження вугілля з усіх шахт ДП «Львіввугілля» – йдеться у повідомленні.

Шахтарі вимагають розблокувати рахунки ДП «Львіввугілля», а також передоплату за відвантажене вугілля, виділити кошти на охорону праці і скоротити адміністрацію управління ДП «Львіввугілля» на половину.

17191995_620719628118663_227884510816517159_o

Водночас сьогодні, 7 березня, громадська ініціатива «Антиолігарх» провела попереджувальну акцію біля офісу «ДТЕК Західенерго», ПАТ «Львівгазвидобування», УМГ «Львівтрансгаз», ВАТ «Укртелеком», ПАТ «Львівобленерго».

Громадська ініціатива «Антиолігарх» висуває вимоги щодо притягнення злочинного олігархату до кримінальної відповідальності за розкрадання майна українського народу, повернення контрольного пакету акцій стратегічних підприємств у власність держави, зниження тарифів на комунальні послуги для населення.

«21 березня ми розпочинаємо блокування підприємств злочинного оліграхату та закликаємо інші громадські ініціативи долучатись до нас», - зазначив Валентин Середюк, співкоординатор ініціативи «Антиолігарх».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: