На погрудді Миколи ІІ в Криму ані сліду мирра

Комісія Сімферопольської й Кримської єпархії Російської православної церкви не виявила слідів мироточіння на погрудді Миколи II та іконах у каплиці при прокуратурі Криму.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби єпархії.

Раніше колишня прокурор Криму Наталя Поклонська, яка незаконно пройшла до Держдуми РФ від анексованого Криму, заявила, що 3 березня в Сімферополі замироточило погруддя останнього царя Російської імперії Миколи II – а їй надіслали фотографії «дива».

Як повідомляють церковні служителі, 6 березня комісія єпархії з благословення митрополита Лазаря відвідала каплицю святих Царствених страстотерпців при «прокуратурі Республіки Крим».

«На момент відвідування комісією каплиці святих царствених страстотерпців комісією слідів мироточіння на бронзовому погрудді царя-страстотерпця Миколи II та іконах у каплиці не встановлено», – йдеться у повідомленні.

«Для прийняття остаточного судження з даного питання, комісія вважає за доцільне священику, приставленому до каплиці, продовжити спостереження, і у випадку появи слідів мироточіння негайно повідомити Правлячого архієрея й комісію», – додали в єпархії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: