Політичні кола Росії застосовують придністровський сценарій на Донбасі, – Фріз

Політичні кола Росії демонструють бажання «законсервувати» ситуацію на Донбасі й застосувати там придністровський сценарій.

Про це інформує УНІАН.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook голова підкомітету з питань безпеки державних інформаційних систем комітету Верховної Ради з питань національної безпеки й оборони Ірина Фріз.
«Заява члена Ради Федерацій Ольги Ковітіді про необхідність визнання «ДНР» та «ЛНР» вкотре засвідчує, що Кремль чинить спротив міжнародним домовленостям у форматах «Мінську» та «Нормандії» щодо Донбасу. Усе частіше політичні кола Росії демонструють бажання консервації ситуації та застосування придністровського сценарію», - написала парламентарій.
«Такі заяви представників Держдуми та Радфеду мають бути сигналами для наших партнерів про те, хто порушує досягнуті домовленості та намагається одночасно вести свою політику, змушуючи інші сторони виконувати зобов`язання. Такі факти мають доводитися всіма зовнішньополітичними офіційними та неформальними каналами нашим партнерам у США та Європі»,- підсумувала Фріз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: