Торік у Шевченківському районі прикрили 185 вуличних торговців

За минулий рік у Шевченківському районі проведено 446 рейдів з ліквідації несанкціонованої вуличної торгівлі.

Впродовж 2016 року на території Шевченківського району було проведено 446 рейдів з ліквідації несанкціонованої вуличної торгівлі, під час яких припинено функціонування 185 об’єктів.

Як повідомили у Шевченківській РА, на території району функціонує 9 ринків. З метою недопущення стихійної торгівлі у місті, зокрема у Шевченківському районі, працівниками районної адміністрації спільно з ЛКП «Муніципальна дружина» та працівниками Шевченківського РВП ГУНП у Львівській області проведено 446 рейдів з ліквідації несанкціонованої вуличної торгівлі, під час яких припинено функціонування 185 об’єктів. Складено 28 протоколів відповідно до ст.160 «Торгівля з рук у невстановлених місцях» та 19 протоколів – ст. 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів».

Однак, періодично виникають проблеми з ліквідацією стихійної торгівлі на територіях, прилеглих до ринків ФГ «Ярослава» - вул. Шевченка, 360-364, ТзОВ «Старий лицар» - проспект В. Чорновола, 67а, вул. Мазепи, 11 біля магазину «Сільпо».

«Також паралельно проводимо рейди щодо незаконної торгівлі алкоголем. У 2016 році було здійснено 38 рейдів, під час яких обстежено 250 об’єктів з реалізації алкогольних напоїв в нічний час. За результатами проведених обстежень та виявлених порушень складено 38 протоколів про адміністративні правопорушення, з них 2 протоколи - за продаж алкоголю неповнолітнім. Рішенням адміністративної комісії порушників притягнуто до відповідальності та накладено штрафні санкції на суму 29 тис. 653 грн», - розповіли у Шевченківській РА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: