У Золочеві пара шахраїв виманила у пенсіонерки 11 тисяч

16998082_1854150801291983_3951548465001610693_n

У Золочеві пара шахраїв представилися представниками пенсійного фонду, щоб виманити у жінки кошти.

У Золочеві пара шахраїв представилися представниками пенсійного фонду, щоб виманити у жінки кошти.

У Золочівський відділ поліції звернулася 82-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що 4 березня близько 16.00 до неї в квартиру постукали двоє незнайомців, жінка та чоловік середнього віку, які представилися представниками пенсійного фонду, повідомляють у прес-службі поліції Львівської області.

Незнайомці розповіли, що вони обходять помешкання пенсіонерів з метою надання допомоги. Запропонували взяти участь у вигідних пенсійних програмах, а також обміняти п’ятсот американських доларів за вигідним курсом. Пенсіонерка віддала шахраям 11 000 гривень, натомість отримала п’ятсот сувенірних доларів США.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеженням волі. Проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці наголошують – не впускайте в свою домівку незнайомих людей! Таким чином ви ризикуєте стати жертвою шахраїв чи злодіїв. Для початку попросіть своїх «гостей» пред’явити документи, сказати номери робочих телефонів, зателефонуйте туди і дізнайтесь про мету візиту. Такі заходи переважно відлякують шахраїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: