На автодорозі Стрий-Нижні Ворота патрульні виявили ями-рекордсмени (фото)

17190456_1665288000439632_1517186806102582485_n

Патрульна поліція Львова обстежила автодороги Львів-Червоноград, Стрий-Нижні Ворота спільно з Службою автомобільних доріг області та підрядниками.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Майже 100 км до межі із Закарпатською областю перебувають у незадовільному стані. Напливи протяжністю у кілька кілометрів. Вибоїни практично усі перевищують граничні норми 4 см у глибину.

«Такі вибоїни є небезпечними, оскільки можуть призвести до ДТП та інших негативних наслідків. Ми виявили такий собі антирекорд – вибоїну глибиною 23 сантиметри, шириною 2 метри на мості де водій не має змоги її об’їхати. Поряд з ямою уламки від автомобілів. Будемо вживати всіх необхідних мір, аби усі недоліки усунули якомога швидше», – зауважив інспектор відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції Львова Харчун Андрій.

«Вживаємо усі необхідні заходи для ліквідації аварійної ямковості на дорогах державного значення. До Великодніх свят вся ямковість буде ліквідована», - повідомив інженер відділу якості, технічного контролю та нових технологій служби автомобільних доріг Котловий Микола.

«Робота тільки почалася у зв’язку з покращенням погодних умов», - додав Олег Романович головний інженер філії Стрийської ДЕД.

Не краща ситуація на автодорозі Львів-Рава-Руська та Львів-Червоноград.

Наступного тижня почнуть обстежувати львівські дороги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: