У Мукачевому банда готувала збройний напад на інкасаторів

Працівники кримінальної поліції міста Мукачевого провели сплановану спецоперацію, завдяки якій запобігли розбійному нападу на підприємців, що надають інкасаторські послуги.

По це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

Зазначається, що в результаті відповідної спецоперації ніхто з потенційних жертв зловмисників не постраждав, а у затриманих вилучено зброю, маски і наркотики.

«У поле зору працівників кримінальної поліції м. Мукачево потрапили троє місцевих жителів віком від 23 до 42 років. Оперативники отримали інформацію про те, що ця група готує розбійний напад на підприємців, які надають інкасаторські послуги, доставляючи грошові кошти на фірми. У рамках спланованої спецоперації працівники поліції почали відстежувати дії нападників. У той час, коли озброєні зловмисники в центрі Мукачевого проникли в автомобіль і викрали 20 тисяч гривень, їх затримали бійці спецпідрозділу КОРД поліції Закарпаття», - сказано у повідомленні.

За словами голови Національної поліції Сергія Князєва, поліцейські фіксували діяльність зловмисників ще на етапі їхньої підготовки до вчинення розбійного нападу. В той час, коли вони спостерігали за роботою інкасаторської фірми, за ними вже стежили оперативники карного розшуку.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка) та за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: