VOVK – покликані створювати настрій жінкам (фото)

17200082_1087377728075035_1699459900_o

У неділю у Львові відбулось відкриття третьої студії українського брендового одягу VOVK.

Відтепер і відвідувачки ТЦ «Форум» зможуть обрати для себе сукні, спідниці, штани і блузи одного з кращих українських виробників. Перші дві студії працюють на вул. Руській та в ТРЦ «Victoria Gardens».

Це 18 студія (в 11 містах України!) і вона є найбільшою – на 190-та квадратних метрах одяг для жінок та дівчат з різними смаками. Тут можна підібрати як повсякденний офісний одяг, так і коктейльну сукню для вечірки. У студії працюють стилісти, які допоможуть обрати найкращі варіанти для вашого стилю життя, фігури і смаку.

IMG_4331

Засновниця бренду Тетяна Семенченко каже: «Наше завдання – робити жінок щасливими». І втілює це VOVK доволі успішно. На церемонії відкриття у ТЦ «Форум» відвідувачок пригощали солодощами та шампанським, розважали виступом відомої в Європі групи La Festa, а також кожна клієнтка мала можливість виграти iPhone 7 у повній комплектації. Для цього треба було зробити покупку на 1000 грн – це автоматично робить клієнтку учасницею конкурсу. Розіграш iPhone 7 відбудеться у Києві на свято 8 березня.

Тетяна та її чоловік Віталій приїхали до Львова на відкриття студії – вони традиційно перерізали червону стрічку, символізувавши початок нового періоду як в розвитку бренду VOVK так і в розвитку fashion-індустрії Львова.

IMG_4299

Ще одним приємним сюрпризом відкриття третьої студії VOVK у Львові – стала презентація першої в історії бренду лінії family look. Сукня для мами і  львів’янкам, що за перші два дні відкриття продали майже всі варіанти з цієї лінії. «Ми дуже раді, що майже все вже продали. Люди приходять питають, але вже майже немає, що запропонувати. Це розвиток асортименту, ми над цим працюємо постійно. І на family look ми не зупинимось», - каже Тетяна. А отже скоро вулиці Львова прикрашатимуть не тільки модно та стильно вбрані у бренд VOVK жінки, але й маленькі модниці – їх доньки.

Сама студія – місце жіночої насолоди, бо тут перевагають світлі, пастельні кольори, грає приємна музика, а дівчата-стилістки привітні та ненав’язливі. У студії достатньо простору, щоб спокійно озирнутись, підійти до кожного стенду та роздивитись речі. Комфорт та затишок автори встигли створити лише за 16 днів – стільки їм знадобилось, щоб просту сіру торгову площу перетворити на справжній рай для жінок.

IMG_4798

У VOVK ви знайдете блузи, топи, світшоти, сорочки, спідниці, штани, сукні, сарафани, жакети, кардигани, пальто та зможете до обраної речі підібрати аксесуари – шарфи та прикраси. Ціни, як для брендового одягу, дуже лояльні – за 400 грн ви купляєте не просто кофтинку, а новий образ, і що найголовніше стаєте ще на краплиночку щасливішою.

«Так сталось, що майже два роки тому ми відкрили першу студію у Львові і в нас тут утворилась дуже гарна команда, яка дуже багато і довго працює над тим, щоб ми розвивались в цьому регіоні. Тому у Львові з’явилась третя студія. «Форум» – один з флагманських торгових центрів в Україні, він за півтора роки набрав велику популярність, тому у нас була ціль відкритись тут. І ми її здійснили», - ділиться засновниця бренду Тетяна Семенченко.

Вони з чоловіком Віталієм започаткували VOVK 1 лютого 2012 року, в цьому році вже встигли відсвяткувати перший маленький ювілей – 5 років. І гарним подарунком, та визнанням їх праці стала перемога бренду у конкурсі «Вибір року 2016» в номінації «Національний виробник року одягу для жінок».

IMG_4288

«Ми не знали, що ми приймаємо участь у відборі, але золота медаль для нас показник того, що ми на вірному шляху. В Україні ми вже можемо скласти конкуренцію західним брендам і це дуже важливо. Люди вже нас обирають. Зараз в нас активно готується вихід в Європу і дуже цікаво, яка буде там реакція на нас», - розповідає Тетяна.

Чи вподобали львів’янки VOVK, можемо судити з дня відкриття. Навіть у такій великій студії у перший день роботи важко було проштовхнутись, дівчата та жінки оточили кожен стенд. Жіночі ручки швиденько перебирали вішаки з одягом в пошуках того, що змусить їх серце калатати швидше. Легкі сукні натякають, що час готуватись до літа, блузи та спідниці – стильні, строгі, ніби створені щоб чарувати чоловіків в офісах Львова. Штани та топи – для тих, хто любить зручність та веде активний спосіб життя. Кожна з цих речей знайшла свою щасливу власницю. Жінки, виходячи зі студії з коричневим пакетом з написом VOVK, посміхались в очікуванні, коли одягнуть обновку. Львівські модниці, які встигли придбати одяг від VOVK у перший день відкриття нової студії отримали до всього ще й знижку у 20%.

IMG_4404

Особливістю VOVK є те, що бренд працює в сегменті fast fashion – кожного тижня ви знайдете тут 4-5 новинок, немає необіхдності місяцями чекати нову колекцію, одяг оновлюється кожного тижня. Речі відшиваються невеликими партіями, щоб зберегти ексклюзивність. Виробництво знаходиться у Києві в одному приміщенні з головним офісом, а отже і контроль якості відбувається щоденно. Якщо ви готові стати постійним поціновувачем одягу бренду VOVK – вас чекає програма лояльності. При першій покупці ви отримаєте знижку у 5% і матимете можливість накопичувати її.

IMG_5691

Відкриття третьої студії VOVK у Львові – це своєрідний подарунок жінкам до дня 8 березня. Тепер в пошуках образу до святкової вечірки, корпоративу або побачення можна завітати і в цю студію. Ніби самі жіночність і весна створювали студію одягу VOVK – легкі летючі тканини, ніжні та теплі кольори, квіти та пташки. Будь-яка річ задасть настрій на всю весну.

Студія одягу VOVK працює на другому поверсі ТЦ «Форум».

Промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: