Червоноградські шахтарі з незалежної профспілки відхрестилися від Волинця

DSCN6660

У Незалежній профспілці гірників України у Червонограді заявили, що не завжди поділяють думку голови НПГУ Михайла Волинця.

Відповідна заява з’явилася на сайті «Шахтар Галичини».

«Рада голів РО НПГУ м. Червонограда не завжди поділяє думку голови НПГУ м.Києва М.Я.Волинця.

В нашому вугільному регіоні ми хочемо стабільності, вчасну виплату заробітної плати, збереження робочих місць, нормального фінансування вугільних підприємств.

Якщо наша думка співпадає з думкую працівників ДП «Львіввугілля» і є правильною, ми будемо її відстоювати», – йдеться у заяві.

17204233_1283687805059404_1269131752_n

Нагадаємо, 7 березня НПГУ в Червонограді оголосила про припинення відвантаження вугілля 9 березня, якщо не будуть розблоковані рахунки ДП «Львівугілля» і, відповідно, шахтарям не випалтять заборгованості із зарплати.

8 березня на зустріч із шахтарями до Червонограда терміново вирушив голова львівської облдержадміністрації Олег Синютка, який пообіцяв, що зробить все від нього залежне, щоб якнайшвидше вирішити питання із розблокуванням рахунків. Водночас очільник області звинуватив голову НПГУ Михайла Волинця у дестабілізації ситуації.

9 березня Господарський суд Львівської області розглянув справу за заявою ДП «Регіональні електричні мережі»  до державної виконавчої служби і ухвалив рішення рахунки ДП «Львіввугілля» розблокувати. Згодом Олег Синютка під час брифінгу ще раз наголосив, що Михайло Волинець займається розхитуванням ситуації і його діяльність повинні переаірити відповідні правоохоронні органи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: