Лідер Економічного бойкоту «запрошує» Семенченка до Львова на російський «Альфа-Джаз»

boykot
Фото: Львівський портал

«Альфа-Джаз» анонсує цього літа новий фестиваль.

23-27 червня у Львові заплановано проведення чергового фестивалю «Альфа-Джаз», організованого «Альфа-груп» російського олігарха Міхаіла Фрідмана. Як вказано на офіційному сайті фестивалю, він проходитиме під гаслом  «Во Львове джазуют все».

Своєю чергою, львівські активісти вкотре висловили обурення щодо проведення у Львові під час війни фестивалю під егідою російських структур, - пише Форпост.

mein_0a092«У цьому все лукавство Садового. Сьогодні він заявляє про підтримку блокади Донбасу, представники його фракції у Верховні Раді кричать про необхідність припинення будь-яких економічних стосунків з окупантами, а завтра лідер «Самопомочі» і за сумісництвом мер Львова знову влаштовує в місті російський фестиваль», - обурюється лідер Економічного бойкотного руху Олег Радик.

За його словами, активісти ще обговорюють методи протистояння цьогорічному «Альфа-Джазу», однак з деякими заходами вже визначилися.

«Ми обов’язково надішлемо телеграму Семену Семенченку та іншим членам «Самопомочі» із запрошенням відвідати фестиваль. Ну чого б Семенченку на день не відірватися від блокади ОРДЛО і не відвідати у місті свого партійного патрона російський фестиваль», - каже Олег Радик.

Нагадаємо, що  в попередні роки активісти різко виступали проти проведення у Львові «Альфа-Джазу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: