У Львівському аеропорті з'являться 7 нових рейсів

52685

Літній розклад аеропорту «Львів» поповниться новими маршрутами.

У літньому сезоні 2017 року карта маршрутів польотів з міжнародного аеропорту Львів має поповнитися 7 новими напрямками.

Серед них: Вроцлав, Каунас, Пула, Тирана, Брешія, Батумі, Тбілісі. Також в цьому році зі Львова може бути запущений новий регулярний трансатлантичний рейс. Про це розповіла гендиректор аеропорту Тетяна Романовська на прес-конференції.

Пані Романовська поінформувала, що оскільки аеропорт Вільнюса буде закритий протягом місяця, авіакомпанія МАУ літатиме в Каунас. Це дасть можливість охопити ще одне місто на карті польотів аеропорту Львів імені Данила Галицького. Авіакомпанія "Дніпроавіа" буде виконувати рейси до Пули і Тирани. На маршруті Львів-Брешія, польоти здійснюватимуться авіакомпанією "Роза Вітрів". Щодо рейсів в Батумі і Тбілісі, аеропорт очікує підтвердження з боку авіакомпанії Yanair.

Також рейси Львів-Вроцлав авіакомпанії Wizz Air стартують 13 квітня. Виконуватися вони будуть по вівторках і суботах. Крім того, за словами Тетяни Романівської, ряд авіакомпаній підтвердили збільшення кількості рейсів як на міжнародних, так і на внутрішніх напрямках. Всього на існуючих маршрутах передбачається істотне збільшення частоти виконання рейсів в тиждень, а саме - ще 22 регулярних рейси.

 

Відзначимо, що найбільш очікуваною подією у Львові залишається прихід великого європейського лоукостера, ім'я якого офіційно не називається, але, швидше за все, ним стане ірландський Ryanair. На 15 березня призначено спільна прес-конференція Мінінфраструктури та представників неназваної авіакомпанії. За інформацією користувачів форуму avianews.com, в цей же день в аеропорт Львова прилетить літак Ryanair.

 

Основними напрямками міжнародного сполучення, які обслуговує аеропорт, на сьогодні є: Варшава, Стамбул, Мюнхен, Відень, Баку, Салоніки, Мадрид, Рим, Тель-Авів, Болонья, Радом, Іракліон, Мінськ, Бургас. Чартери виконуються в Анталію, Даламан, Хургаду, Тіват, Бургас, Шарм-ель-Шейх і інші міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: