У Міноборони розповіли, як загинули двоє бійців ЗСУ на Донбасі

Двоє українських військових на Донбасі загинули в результаті бойового зіткнення з ворожою ДРГ на Маріупольському напрямку.

Про це розповів речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу в неділю, 12 березня, повідомляє «Новое время»

«Вчора (в суботу, 11 березня - ред.) близько 14 годин ворожа диверсійна група у складі 4 бойовиків висунулася до наших позицій у Березовому, що на захід від Докучаєвська. Переміщення ворожої групи було помічено нашими військовими, які відкрили вогонь на ураження», - розповів він.

За словами Мотузяника, після півгодинного бою ворог відступив, проте в результаті зіткнення двоє українських військовослужбовців загинули.

Разом з тим, командир першої штурмової роти 24 ОШБ «Айдар» Володимир Хитрич («Бача») на сторінці у Фейсбуці повідомив імена загиблих.

«Виконуючи бойове завдання героїчно загинули, виконуючий обов'язки командира взводу старший сержант Голубєв Сергій Володимирович і старший солдат Дзерин Антон Миколайович», — написав він.

Відомо, що Сергій Голубєв – з міста Рівне, Антон Дзерин – полтавчанин.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-терористичні війська 75 разів обстріляли позиції українських захисників, в результаті бойового зіткнення з терористами загинули двоє бійців ЗСУ. Ще один український військовий отримав поранення під Авдіївкою.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: