Футболісти «Карпат» потрапили в символічну збірну 21-го туру УПЛ

Преса нагородила компліментами кращих футболістів минулого туру, серед яких знайшлося місце і для гравців «Карпат».

Головним героєм більшості символічних хіт-парадів став Олександр Гладкий, який записав до активу гол+пас у матчі з лучанами, інформують у прес-службі ФК «Карпати».

Footboom.com називає Гладкого найяскравішим і найкориснішим гравцем «Карпат» на старті другої частини сезону. «У поєдинку з «Волинню» форвард забив сам і зробив все для того, щоб відзначився Худоб'як. Дивлячись на наполегливість і активність Олександра, навіть не віриться, що зимову підготовку він провів фактично в стресовому стані, адже в «Динамо» не приховували, що не розраховують на цього форварда. «Гра «Карпат» з Гладким і без Гладкого – зовсім різна», – підкреслив наставник «зелено-білих» Олег Дулуб».

Футбол24 також виокремлює Олександра: «Гладкий у львівському клубі відроджується, ніби фенікс. В поєдинку проти «Волині» Олександр забив і віддав гольову передачу на Худоб’яка. Не хочеться наврочити, але поки Гладкий демонструє, що дуже скучив за футболом і зупинятися на досягнутому не збирається».

Не став винятком і UA-Football.com, який включив нападника «Карпат» до збірної 21-го туру. «У першому матчі весняної частини чемпіонату «Карпати» поступилися «Чорноморцю», продемонструвавши не надто переконливу гру. Однак прихід Олександра Гладкого змінив картину кардинально. Досвідчений нападник демонструє величезне бажання довести всім, що невдалий період його кар'єри в «Динамо» – це збіг обставин. У грі з «Волинню» він відкрив рахунок, вразивши порожні ворота з кількох метрів, а також віддав майже гольовий пас на Худоб'яка (Ігор добив м'яч після сейва голкіпера). Крім того, Олександр виконав величезний обсяг корисної для команди роботи, що і принесло результат».

Profootball.ua, окрім Гладкого («29-річний нападник пограв майже в усіх українських топ-клубах. Але кращу гру Олександр показував саме в зелено-білій футболці, де в середньому він відзначався в кожному третьому матчі. Повернувся Гладкий в «Карпати» і забив вперше за останні майже 10 місяців (294 дні). І це всього лише в другому матчі після повернення до Львова. Олександр в поєдинку з «Волинню» не тільки забивав, але і був дуже корисним. Традиційно вигравав багато боротьби у рослих Никитюка та Логінова, а також віддав майстерний гольовий пас на Ігоря Худоб'яка»), виокремив також Івана Лобая: «У західноукраїнському дербі завжди багато боротьби і пристрасті. Саме бійцівські якості виходять на перший план, коли зустрічаються «леви» і «хрестоносці». Захисник «Карпат» Іван Лобай був максимально сконцентрованим і запам'ятався нереальною самовіддачею. У кожному епізоді гравець «зелено-білих» діяв з вогником в очах і на прикладі його гри можна пояснювати, що таке дербі».

До збірної туру за версією Sportarena також увійшли двоє львів’ян: Олександр Гладкий: «Самим своїм переходом в «Динамо» з «Шахтаря» Олександр зібрав стільки негативу, що, власне, його гру ніхто навіть і не оцінював – тим більше, що в столичному клубі він навіть толком і проявити себе не зумів. Але в «Карпатах» Гладкий «ожив» і з перших же матчів показав, що скучив за грою. Матч проти «Волині» став його бенефісом. Як в кращі часи, досвідчений форвард таранив оборону суперників, здорово виконуючи роль наконечника атак. Охоче відгукувався на передачі і в результаті по-бомбардирськи відкрив рахунок. Гольова Худоб'яку – немов вишенька на торті» та Ігор Худоб’як: «І знову дуже яскрава гра від багаторічного лідера «Карпат», який особливо вдало грає навесні – ймовірно, отримуючи додаткову мотивацію ще і в довгоочікуваному посиленні групи атаки і півзахисту. Ігор здорово комбінував з товаришами, на хорошій швидкості розганяв гострі атаки. Подвоїв рахунок, забивши де-факто переможний м'яч. Ішов з поля під заслужені овації».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: