Геббельс плескає в долоні, – Бабченко про вибір Росії для Євробачення

792504

Росію на Євробаченні-2017 в Києві представлятиме співачка Юлія Самойлова з піснею Flame Is Burning.

Про це за підсумками відбору повідомив російський «Перший канал».

«Юля – самобутня співачка, чарівна дівчина і досвідчена конкурсантка. Музична кар'єра вимагає величезного емоційного і фізичного напруження, яке мало кому під силу. Захоплений тим, яких успіхів Юля досягає на цьому шляху», – сказав глава російської делегації на конкурсі Юрій Аксюта.

Зазначається, що Самойлова самотужки пише музику і слова до своїх пісень. Вона з дитинства пересувається на інвалідному візку і має 1-шу групу інвалідності.

Додамо, що Росія виступить у 2-му півфіналі конкурсу 11 травня.

Ця подія викликала чималий резонанс.

Зокрема російський публіцист Віктор Шендерович прокоментував у Facebook новину так: «Ненайближчі американські перспективи: альтернативна енергетика, гіперлуп, космічні кораблі, що повертаються... А ми тим часом придумали, як насолити Україні: вирядимо на «Євробачення» дівчину в інвалідному кріслі, вони її освистять – і вийде, що вони фашисти, а президент Володимир Путін знову переграв усіх. У кожній хатинці свої брязкальця».

Натомість відомий російський військовий кореспондент Аркадій Бабченко назвав подібний крок – верхом цинізму.

«Я вам кажу: Ернст свою зарплату отримує зовсім не дарма. Він свої гроші відпрацьовує повністю. Послати до Києва дівчину на інвалідному візку - це, безумовно, блискучий пропагандистської хід. Це абсолютно позамежний, абсолютно б**дський цинізм. Який людям, хто не страждає моральною кастрацією, ніколи б не спав на гадку. А їм – спав. Саме тому з ними не можливо боротися на їхньому полі. Все одно переграють. І ось стоїш з відкритим ротом, в голові тільки одна думка - так ви взагалі о**ніли, с*ки. Але чорт візьми, який дистильований хімічно чистий цинізм! І українцям, які будь-кого іншого в кращому випадку взяли б, як мінімум, гробовим мовчанням, не залишається ніяких можливостей для маневру. Ні, ні, мільярди в них вкладають не дарма. Геббельс просто в долоні плескає зараз. А ви все в вибори хочете з ними грати», – написав Бабченко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: