«Інфаркт» Насірова: Виїзна комісія МОЗ почала перевірку Феофанії

Сьогодні розпочалася робота комісії.

Про це повідомила прес-служба МОЗ.

Клініко-експертна комісія Міністерства охорони здоров'я України початку виїзне засідання в клінічній лікарні Державного управління справами Феофанія з метою перевірки діагнозів, поставлених екс-голові Державної фіскальної служби Роману Насірову.

«Національне агентство по боротьбі з корупцією України звернулося до Міністерства охорони здоров'я з проханням провести клініко-експертну оцінку встановлених Роману Насірову діагнозів і результатів наданих йому медичної допомоги», – повідомляє відомство.

Згодом комісія продовжить роботу в державній установі Національний науковий центр Інститут кардіології ім. академіка Стражеска. Клініко-експертна оцінка якості наданої медичної допомоги та медичного обслуговування здійснюється у разі смерті пацієнтів, розбіжності у встановлених діагнозах, недотриманні закладом охорони здоров'я стандартів медичної допомоги та медобслуговування, локальних клінічних протоколів, табелів матеріально-технічного оснащення, а також у випадках, що супроводжувалися скаргами заявників та/або осіб, що представляють інтереси заявника.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: