Наступний ЦНАП відкриють у Рясному

IMG_2762-630x420

Вже незабаром мешканці мікрорайону Рясне зможуть отримувати усі послуги «на місці» – там відкриють Центр надання адміністративних послуг, в вже розпочато ремонтні роботи.

Також у планах відкриття офісів у Брюховичах, Рудно і Винниках.

«Коли ми починали саму ідею в кожному районі відкрити Центр, який би поєднував усі види послуг, ми враховували транспортне сполучення і розтягнутість району. І якщо всі райони біль-менш компактно розташовані, то Шевченківський район найбільше розтягнутий, і тому прийняли рішення, що громада Рясного повинна мати свій Центр. Тому розпочали ремонтні роботи і плануємо відкрити Центр, щоб людям було комфортно», - розповіла директор департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Читайте також: У Львові запрацював новий Центр надання адміністративних послуг (відео, фото)

Також, за її словами, напрацьовують концепцію створення нових Центрів для Брюхович, Винник і Рудно.

«Ми припрацьовуємо концепцію створення нових Центрів, які також надаватимуть усі види послуг, які надають Центри Львова, у Рудно, Брюховичах і Винниках», - додава Валентина Бартошик.

Нагадаємо, у кожному районі Львова працює Центр надання адміністративних послуг.  Зокрема – на вул. К. Левицького, 67 (Личаківський і Галицький райони), пр. Червоної Калини 72а (Сихівський район), вул. М. Хвильового, 14а (Шевченківський район), вул. І. Виговського, 32 (Залізничний район) та вул. Ген. Чупринки, 85 (Франківський район).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: