Поліція знайшла організатора акції протесту з псевдополяками, — Синютка

17327996_1371987159507031_834606260_n
Олег Синютка, голова Львівської ОДА

Правоохоронні органи виявили організатора, який фінансував проведення акції протесту на українсько-польському кордоні 12 березня. Про це під час брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Правоохоронні органи виявили організатора, який фінансував проведення акції протесту на українсько-польському кордоні 12 березня.

Про це під час брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка, передає ІА Дивись.info.

«В автобусі було кілька десятків чоловік, усіх опитали, виявили організатора, який фінансував проведення цієї акції. Я переконаний, що за результатами розслідування, правоохоронні органи матимуть можливість вийти на замовників цього дійства», — зазначив очільник ЛОДА.

За словами Олега Синютки, зараз вже зареєстровані кримінальні провадження, ведеться розслідування, як по цьому випадку, так і по актах вандалізму, які скоїли на вихідних.

Читайте також: Ці люди не знали, з якою метою їх найняли, — Синютка про провокаторів, які прикидалися поляками

«На місці злочинів встановлені матеріальні цінності, які дають можливість правоохоронним органам провести розслідування і знайти кінцевих виконавців і замовників», — додав голова облдержадміністрації.

На думку Олега Синютки, за цими подіями стоїть Росія, яка прагне посварити українців і поляків. Він також зазначив, що сьогодні потенційні місця актів вандалізму посилено охороняють.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: