Садовий відхрестився від блокади ОРДЛО

sadik1

Мер Львова Андрій Садовий вкотре заявив, що не має стосунку до торгівельної блокади з окупантами.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Щодо суботньої зустрічі з Президентом хочу вкотре чітко підкреслити. Я не проводив жодних переговорів щодо блокади ОРДЛО, оскільки, ані не є її організатором, ані не мав і не можу мати  жодних повноважень від активістів блокади на такі переговори.

Президент запитав, яка моя позиція - я відповів. Вона співзвучна з позицією «Самопомочі». Ситуацію, на нашу думку, можуть врегулювати: звільнення за будь-яку ціну наших полонених (якщо навіть необхідно буде міняти за формулою «один на сто», то треба міняти); прийняття Закону про визнання статусу територій підконтрольних «ЛНР» і «ДНР» як окупованих Росією з усіма міжнародно-правовими наслідками (і забороною торгівлі автоматично).

P.S. З суботніх зустрічей дізнався, що вже незабаром маю отримати від прокуратури повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину. Звичайно, я не пов’язую це, ані з позицією «Самопомочі» в парламенті, ані з особливостями української політики. Так співпало просто», – зіронізував мер Садовий.

Нагадаємо, у зоні АТО триває блокада торгівлі з окупантами. Ветерани АТО блокують залізницю, не пропускаючи, зокрема, вугілля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: