У Стрию поліцейські затримали наркоторговця (фото)

PM325image002

Працівники Стрийського відділу поліції затримали 29-річного місцевого мешканця, котрого підозрюють у продажу наркотиків у місті.

Працівники Стрийського відділу поліції затримали 29-річного місцевого мешканця, котрого підозрюють у  продажу  наркотиків у місті.

Під час санкціонованого обшуку у помешканні зловмисника правоохоронці вилучили таблетки, пакетик з речовиною рослинного походження, використані медичні шприци та блістери з надписом «SUBUTEX». Вилучене скеровано на експертизу, інформують у прес-службі поліції Львівської області.

«Зловмисник займався продажем таблеток, які містять наркотичний засіб «бупренорфін». Зі своїми «клієнтами» наркоділок зустрічався на вулицях міста. За зайняття таким злочинним промислом йому  загрожує до  десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна», - зазначив т.в.о начальника Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання,  зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Вчинене карається позбавленням волі на строк від шести  до десяти років з конфіскацією майна.

За рішенням суду до нього застосовано запобіжний захід у вигляді тримання підвартою.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: