Через несприятливі погодні умови у Львові перестали латами ями

1486476828_im578x383-remont-dorog_like.sumy

У Львові тривають ямкові ремонтні роботи на дорогах. Комунальні служби зазначають, що це тимчасове вирішення проблеми, допоки не буде відповідного фінансування для здійснення капітального ремонту дорожнього покриття.

У Львові тривають ямкові ремонтні роботи на дорогах. Комунальні служби зазначають, що це тимчасове вирішення проблеми, допоки не буде відповідного фінансування для здійснення капітального ремонту дорожнього покриття, інформують в ЛМР.

Вибоїни замощують асфальтом, щоб убезпечити учасників дорожнього руху. Роботи, за сприятливих погодних умов, триватимуть до Великодня.

Як повідомили у Галицькій районній адміністрації, на вулиці Словацького і Дорошенка тривають ямкові роботи. У Залізничному районі зробили вул. Городоцьку, Широку, Білогорську та перехрестя вул. Широка – вул. Сяйво. Планують зробити вулиці Курмановича, Петлюри, Яворницького.

Як повідомили у Сихівській районній адміністрації, аварійні вибоїни зробили на вулиці Пасічній, Луганській, Зеленій, Угорській та на Хуторівці. Загалом – понад 620 м кв покриття. Планують зробити на вул. Драгана і Хуторівці.

У Франківському районі роблять вулиці Наукову та Володимира Великого, планують продовжити ці роботи і на вулиці Антоновича. Загалом у плані – понад 1200 м кв покриття, вже виконано – понад 670 м кв.

У Шевченківській адміністрації повідомили, що ямковим ремонтом зробили дорогу на Брюховичі, вулиці Мазепи, Грінченка, Орлика. Планують зробити Тунельну, Шевченка, Брюховицьку, Мазепи, Грінченка, Золоту, Хімічну, Миколайчука, Томашівську, Лінкольна, Лемківську та інші. Загалом в районі ремонту потребує понад 2,5 тис м кв покриття.

У Личаківському районі ямковим ремонтом вже охоплено понад 950 м кв покриття.

Однак через несприятливі погодні умови зараз виконання робіт призупинено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: