Наступного тижня муніципали проводитимуть рейди в маршрутках Львова

avtobus_nr_1

З понеділка розпочнеться перевірка пільгових посвідчень у маршрутних таксі.

ЛКП «Муніципальна дружина» з автотранспортними підприємствами Львова проводитимуть контроль у маршрутних таксі, з метою перевірки пільгових посвідчень.

«Ми поставили перед собою два головних завдання. Перше - перевірка пільговиків. Контроль здійснюватиме дві людини: представник ЛКП «Муніципальна дружина» та представник АТП для роботи з інспекторами, які перевірятимуть наявність у пасажира пільгового посвідчення.

Друге наше завдання – це видача водіями маршрутних таксі квитків після оплати проїзду. Перевізники зобов’язані дати оголошення про те, що на лінії проводиться контроль та перелік нормативних дій. Це зробимо для того, щоб пасажири свідомо вимагали квитка від водія після оплати проїзду, адже у будь-який момент зможуть зайти люди, які здійснюватимуть перевірку на наявність квитка про оплачений проїзд. Ми укладаємо договори з кожним львівським АТП для охорони громадського порядку: з ЛК АТП-1, АТП-14630, ТзОВ «Міра і К», ТзОВ «Фіакр Львів», ТзОВ «Успіх БМ», - повідомив директор ЛКП «Муніципальна дружина» Юрій Діль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: