Річний електронний абонемент на проїзд у громадському транспорті Львова коштуватиме 2500 гривень

l.php_ (1)

Перші кроки щодо реалізації проекту із запровадження електронного квитка вже в транспорті розпочнуться у 2018 році.

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, спершу потрібно придбати обладнання та протестувати його. Ціна на річний абонемент приблизно складатиме 2500 гривень, інформує прес-служба ЛМР.

«На даний момент ми очікуємо від банку рішення щодо консультантів. Консультанти - це незалежні експерти, які будуть займатися технічною підтримкою. Вони мають досвід реалізації таких проектів закордоном у проектах Європейського банку реконструкції і розвитку. Є консультанти у плані будівництва, які допомагають, направляють, підказують. А є ще правовий консультант, який допоможе нам в оформленні всіх документів, пов’язаних з електронним білетом.

Отож нам дадуть перелік осіб, з якими ми маємо спільно описати технічне завдання для майбутнього тендеру. Це маємо реалізувати до кінця цього року для того, щоб вже з наступного року розпочали процедуру впровадження. Це тривалий процес, але бачення щодо програмного забезпечення ми вже маємо. Сам термін реалізації буде залежати від складності технічного рішення, яке виберуть організатори компанією консультантів», - розповів Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: